loader image

Dichtbundel Dwalingen verkent nieuwe wegen

6 november 2023

l

Arjan Bosch

AaBb

In de betoverende collectie absurdistische gedichten en manifesten wordt de realiteit op zijn kop gezet en worden de grenzen van de verbeelding op alle mogelijke manieren verkend.

‘Dwalingen’ nodigt je uit om de alledaagse werkelijkheid te verlaten en een reis te maken naar een rijk van onverwachte wendingen en bizarre situaties. Arjan Bosch neemt je mee op een literaire odyssee vol humor, verwondering en ontregelende observaties. Zijn gedichten zijn de dromen van een surrealistische kunstenaar, waarin niets is wat het lijkt en alles mogelijk is.

De manifesten in deze bundel vormen de kritische ruggengraat van ‘Dwalingen’, waarin Arjan Bosch zijn visie op de wereld, de taal en de creatieve vrijheid verkent. Deze teksten zijn niet alleen een uitnodiging om te dwalen in het rijk van de verbeelding, maar ook om na te denken over de diepere betekenis van kunst en de rol van de kunstenaar in de moderne samenleving.

‘Dwalingen’ is een viering van de kracht van poëzie om de grenzen van het denken te verleggen en nieuwe perspectieven te openen. Het is een bundel die je zal verrassen, uitdagen en verwonderen. Dompel jezelf onder in de absurde wereld van Arjan Bosch en ontdek een nieuwe dimensie van
poëzie.

Koop hier jouw exemplaar van Dwalingen en laat je meevoeren op een literaire reis vol literaire dwaasheid.

Geschreven door Arjan Bosch

Reacties

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Blog

Blog categorieën

De Lege Mens

Dichtbundel

De Lege Mens

Uitspraken

De Lege Mens

Manifesten

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren