Onderstaande video is een voorproefje van mijn project FRANZ XAVER MESSERSCHMIDT’S Facial Expression Engine OF A TORMENTED 21 CENTURY SOUL. Het volledige project is 24 november te zien in galerie 37PK. Aanvangstijd 20.00 uur, einde 00.00 uur.

Lees hier meer over dit evenement.

Extreme uitdrukkingen om het hart en het begrip te ontluchten
Het zuchten te ontlasten,
De logica te ontnuchteren,
Naar lucht te happen ….

The war of the senses
And all of its intentions

Arjan Bosch 2018

Op zaterdagavond 24 november om 20.00 uur gaan bij 37PK de lichten uit en de beamers aan. Een mix van kleuren, beelden en beweging op wanden, plafonds, vloeren, panelen. Eén avond lang projecteren mediakunstenaars hun werk tegelijk in één ruimte. Bezoekers ontmoeten de makers. En de toegang is gratis!

BEAM THIS!, Kunstcentrum Haarlem, 37PK, De Vishal en KHL hebben de handen ineengeslagen en komen met een nieuw initiatief voor mediakunst in Haarlem. BEAM THIS! is een unieke aanvulling op het rijke cultuuraanbod van de stad en biedt mediakunstenaars een podium op wisselende locaties.

BEAM THIS! is gebaseerd op Bring Your Own Beamer (BYOB) en is een idee van internetkunstenaar Rafaël Rozendaal: prik een datum, zoek een plek en nodig kunstenaars uit die met een projector hun werk laten zien. De allereerste editie van BYOB was in Berlijn.

Rozendaal heeft het concept vrijgegeven en inmiddels is BYOB in steden over de hele wereld uitgevoerd. In 37PK laten zo’n 20 kunstenaars hun lichtbeelden zien waarbij alles geoorloofd is: videokunst, installaties, games, video-mapping, VJ-sets, slideshows zolang er maar geprojecteerd wordt. En er is een spannend gastoptreden: een muzikale improvisatie van cellist Joost van Dongen en pianist Rene Derks. Zij reageren op door software gegenereerde en via een projector getoonde composities.

Beam This! #1 | 24.11.2018 @ 37PK

error: Voor de afbeeldingen geldt auteursrecht!!

Pin It on Pinterest